vZW Moeders voor moeders

De VZW Moeders voor Moeders zet zich sinds 1992 in voor de armsten in Vlaanderen. Meer dan 130 vrijwilligers verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel zeer moeilijk hebben.

Stad Antwerpen

Met de stad Antwerpen werken we samen om verschillende projecten in het antwerpse te steunen. Dit gaat van sportprojecten tot onze jaarlijkse circusvoorstelling. Schenkingen in de stad Antwerpen gebeuren in samenspraak met Nabilla Ait Daoud schepen bevoegd voor jeugd, leefmilieu, kinderopvang en dierenwelzijn.

BOKS vzw

BOKS vzw is de Belgische Organisatie voor Kinderen en volwassenen met een Stofwisselingsziekte. Het is een parapluorganisatie voor alle stofwisselingsziekten, welke individueel te zeldzaam zijn om belangstelling en steun van het grote publiek te krijgen. Deze website is bedoeld om de werking van de organisatie toe te lichten en de laatste activiteiten aan te kondigen.

De stappaert

Vzw De Stappaert begeleidt jongeren naar meer zelfstandigheid in de maatschappij. Met gedreven professionele mensen en vrijwilligers steunen we hen in hun levenstocht naar meer geluk en stabiliteit.

Design by Anthe, Hiên, Demi & Ellen

VZW de kindervriend All Rights Reserved © 2021